Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-03-31

Technolog - Włynkówko, pomorskie

Data dodania: 2024-03-07
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Pracodawca: PRZETWÓRSTWO RYBNE "ŁOSOŚ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Znajomość języków: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Numer oferty: StPr/24/0542

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: 76-202 Włynkówko 49B, powiat: słupski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: ścisła współpraca z Działami: Produkcji, Kontroli Jakości oraz Handlowym,
opracowywanie receptur, instrukcji technologicznych oraz norm zakładowych, dokumentacji HACCP dla określonego wyrobu i ich wdrażanie,
organizacja i nadzór nad procesami przetwarzania surowców zwierzęcych i roślinnych w gotowe artykuły spożywcze,
optymalizacja i usprawnianie linii technologicznych,
przestrzeganie wewnętrznych procedur związanych z pracą w na stanowisku technologa.
Oferujemy:
pracę w firmie z 70-letnią tradycją o ugruntowanej pozycji na rynku i udział w jej dalszym rozwoju,
umowę o pracę,
wynagrodzenie zasadnicze + premia,
możliwość rozwoju zawodowego i kształtowania własnej kariery,
stabilną pracę w przyjaznym zespole,
możliwość przystąpienia do grupowego ubezpieczenia i pakietu zdrowotnego oraz benefit-multisport.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 02.04.2024
Wynagrodzenie brutto: od 6 360 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik technologii żywności - przetwórstwo rybne
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat)
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
  • obsługa komputera i pakietów oprogramowania biurowego MS Office( Word, Excel)

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: istotne umiejętności: odpowiedzialność, komunikatywność, podejmowanie szybkich decyzji, spostrzegawczość, dokładność, koncentracja na problemie, kreatywność, podzielność uwagi, opanowanie, myślenie analityczne, umiejętność pracy w zespole;
wykształcenie wyższe o kierunku technicznym m.in.: Technologia Żywności/ Żywienia Człowieka, Biotechnologia, Zarządzanie Jakością, Zarządzanie Procesami Produkcyjnymi, Towaroznawstwo (lub pokrewne);
niezbędna jest znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B1 średnio zaawansowany;
;umiejętność obsługi komputera, w tym pakietu MS Office;
mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: PRZETWÓRSTWO RYBNE "ŁOSOŚ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 8392656721
REGON: 771281714
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 76-202 Włynkówko 49B, powiat: słupski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Karolina Astel
E-mail: kastel@lososustka.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Inf. o złożeniu CV: www.lososustka.com.pl/firma/kariera/

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.), prowadzonych przez firmę Łosoś Sp z o.o. z siedzibą we Włynkówku 49b." Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail, inny - Inf. o złożeniu CV: www.lososustka.com.pl/firma/kariera/

data ostatniej modyfikacji: 2024-03-29 23:15:13
Komentarze
 
Polityka Prywatności