Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-04-06

Kucharz - Giżycko, warmińsko-mazurskie

Data dodania: 2024-03-07
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Giżycku
Pracodawca: FIRMA BULINEK, BAR HAWAII, RYSZARD SAŁUGA
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe

Numer oferty: StPr/24/0163

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Unii Europejskiej 20, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, umiejętność i organizowania obiadokolacji, wydawanie posiłków na salę oraz cateringowych. Przygotowywanie półfabrykatów, obieranie włoszczyzny, przygotowywanie:peklowanie mięs.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 0.5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 80.0
Data rozpoczęcia: 07.03.2024
Wynagrodzenie brutto: od 2 121 PLN
Opis wynagrodzenia: Praca w przedziale czasowym: 13:00-17:00 po 4 godziny dziennie lub 8 godzin co drugi dzień w godzinach 14:00-22:00.
Umowa o pracę na okres próbny.
Wynagrodzenie : 2121 zł brutto (1/2 etatu)
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: doświadczenie zawodowe: mile widziane (5-10lat) jako kucharz

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: FIRMA BULINEK, BAR HAWAII, RYSZARD SAŁUGA
NIP: 8451000093
REGON: 790502267
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 3 Maja 4/14, 11-500 Giżycko, powiat: giżycki, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Ryszard Saługa
Nr telefonu: 606 982 988
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Prosimy nie przesyłać dokumentów aplikacyjnych do PUP.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

data ostatniej modyfikacji: 2024-04-05 19:30:13
Komentarze
 
Polityka Prywatności