Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-03-31

Kontroler jakości - Kopytów, mazowieckie

Data dodania: 2024-03-05
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Pracodawca: ROYAL FOOD PRODUCTION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)

Numer oferty: StPr/24/0177

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: 05-870 Kopytów 37, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Pobieranie próbek, przeprowadzanie badań oraz ich analizę. Odbiór jakościowy produktów w kontrolach międzyoperacyjnych oraz ostatecznych produkcji wg specyfikacji produktowych. Kontrola jakości przyjętych surowców do zakładu. Weryfikację, selekcję oraz ocenę wizualną i pomiarową detali na maszynach. Sporządzanie raportów w realizacji odbiorów jakościowych
Wsparcie produkcji w weryfikacji jakości oraz identyfikacji wad, wprowadzaniu zmian, analizie incydentów. Przygotowywanie specyfikacji wyrobów oraz dokumentacji dotyczącej jakości produktów. Formułowanie własnych uwag i wniosków w prowadzonych kontrolach i przekazywanie ich przełożonemu. Informowanie przełożonego o stwierdzonych nieprawidłowościach w pracy. Nadzór nad wprowadzanymi do produkcji korektami.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 18.03.2024
Data zakończenia: 31.12.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 370 PLN
Opis wynagrodzenia: Praca jednozmianowa, praca na pełen etat, w godzinach 8:00-16:00. Pierwsza umowa na okres próbny 2 m-ce , kolejna do ustalenia.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: specjalista kontroli jakości
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat)
Uprawnienia:
  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
  • umiejętność pracy w zespole
  • Doświadczenie na podobnym stanowisku
  • dobra obsługa komputera

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Umiejętność pracy pod presją czasu w środowisku produkcyjnym
Znajomość zagadnień związanych z GMP, GHP i systemu HACCP oraz BRC, IFS.
Mile widziane doświadczenie w zawodzie. Wymagane badania do Orzeczenia lekarskiego dla celów sanitarno – epidemiologicznych.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: ROYAL FOOD PRODUCTION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5342260505
REGON: 015745990
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 05-870 Kopytów 37, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: BEATA WŁODARSKA
Nr telefonu: 22 460-21-74
E-mail: kadry@royalfood.eu
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

data ostatniej modyfikacji: 2024-03-29 23:15:12
Komentarze
 
Polityka Prywatności