Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-04-03

Piekarz - Dzikowiec, podkarpackie

Data dodania: 2024-03-04
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej
Pracodawca: kontakt przez PUP
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe

Numer oferty: StPr/24/0144

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Dzikowiec, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Oferta pracy dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Kolbuszowa.
- Wyrabianie i wypiek chleba oraz innego rodzaju pieczywa,
- przygotowywanie surowców do produkcji wyrobów piekarskich,
- sporządzanie półproduktów piekarskich,
-dzielenie ciasta kształtowanie kęsów na wyroby piekarskie,
-przeprowadzanie rozrostu kontrola nad wypiekiem pieczywa,
- obsługa maszyn i urządzeń do produkcji wyrobów piekarskich.
Praca na III zmiany. I zm. od godz. 6.00 do 14.00, II zm. od godz. 14.00 do 22.00, III zm. od godz. 22.00 do 6.00.

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 06.03.2024
Data zakończenia: 05.12.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: piekarz*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna, pracowitość, dokładność, zaangażowanie, odpowiedzialność.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Piłsudskiego 59A, 36-100 Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka Tomczyk
Nr telefonu: 172271790
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie

data ostatniej modyfikacji: 2024-03-08 19:30:17
Komentarze
 
Polityka Prywatności