Numer oferty: StPr/24/0248
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Przygotowanie stanowiska pracy; Planowanie zużycia do produkcji kulinarnych z magazynu; Zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); Wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów itp.; Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych; Przyrządzanie potraw kuchni polskiej i kuchni regionalnej; Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; Porządkowanie pomieszczeń kuchennych i magazynowych.
Rodzaj umowy: Nie dotyczy
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 06.03.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 4)
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe; osoba uprzejma, kulturalna, dokładna; staż pracy w zawodzie - min. 4 miesiące
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: Żywienie konsumenta , obsługa kelnerska.
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Maciej Guterch
Nr telefonu: 183536307
E-mail: krgo@praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowanie + CV