Data dodania: 2024-02-29
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radzyniu Podlaskim
Pracodawca: BIMIZ FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: logistyka, zasadnicze branżowe, kierunek: logistyka
Znajomość języków: angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Numer oferty: StPr/24/0085
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Parkowa 33, 21-300 Radzyń Podlaski, powiat: radzyński, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Realizacja zakupów dla Działu Produkcji,
nawiązywanie i realizacja relacji z dostawcami i producentami, prowadzenie dokumentacji.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.04.2024
Data zakończenia: 30.06.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: specjalista do spraw logistyki
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, kierunek: logistyka
- zasadnicze branżowe, kierunek: logistyka
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- komunikatywność
- umiejętność pracy w zespole
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: BIMIZ FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 5381579091
REGON: 03022017800000
Krótki opis działalności gospodarczej: Pracodawca zajmuje się skupem, sprzedażą, eksportem owoców i warzyw.
Adres www: www.bimiz.com
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Parkowa 33, 21-300 Radzyń Podlaski, powiat: radzyński, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Edyta Drygiel
Nr telefonu: 83 3527310 w. 104
E-mail: radzyn@bimiz.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail