Numer oferty: StPr/24/0189
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Krańcowa 4, 27-200 Starachowice, powiat: starachowicki, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: dobieranie i przygotowywanie surowców, półproduktów, dodatków i materiałów pomocniczych do procesu produkcji
wyrobów mięsnych i tłuszczowych; dokonywanie oceny ich jakości pod względem organoleptycznym za pomocą wzroku,
węchu, smaku, dotyku; dokonywanie rozbioru mięsa na elementy zasadnicze; wykrawanie tusz, półtusz i ćwierćtusz;
dzielenie surowca do produkcji wędlin; przerabianie mięsa i podrobów na wędliny, wędzonki i wyroby wędliniarskie przy
zastosowaniu maszyn i urządzeń masarskich; przekazywanie mięsa i tłuszczów do wychłodzenia; peklowanie mięsa
drobnego, nastrzykiwanie części i elementów na wędzonki.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 02.03.2024
Data zakończenia: 01.03.2027
Wynagrodzenie brutto: od 27,7 PLN
Zawód: przetwórca mięsa*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Inne] : WYMIAR CZASU PRACY - 160 GODZIN W MIESIACU
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Work Group Poland sp. z o.o.
NIP: 9482636935
REGON: 523931038
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Henryka Sienkiewicza 36 lok. 5, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Magdalena Karpińska
Nr telefonu: 730 629 256
E-mail: M.Karpinska_kadry@ordersolutions.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail