Numer oferty: StPr/24/0231
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Obróbka wstępna surowców, gastronomiczny rozbiór mięsa; Wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, mleka i przetworów, jaj, mięsa; Sporządzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej; Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowiskach pracy, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; Przestrzeganie przepisów BHP i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego; Posługiwanie się narzędziami, maszynami, urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.
Rodzaj umowy: Nie dotyczy
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.03.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 4)
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomia (preferowany)
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe(preferowany kierunek: gastronomia); staranność; dokładność; kreatywność; podzielność uwagi; dobra organizacja pracy; umiejętność pracy pod presją czasu; staż pracy w zawodzie - min. 4 miesiące
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Maciej Guterch
Nr telefonu: 183536307
E-mail: krgo@praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowanie + CV