Numer oferty: StPr/24/0139
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji dla gości przebywających w ośrodku; sporządzenie potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi i urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni.
Praca wymaga samodzielności, umiejętność układania jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrażania systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.03.2024
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 do 7 000 PLN
Opis wynagrodzenia: 07.00 - 15.00
12.00 - 20.00
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomia
Uprawnienia:
- Prawo jazdy kat. B
- umiejętność pracy w zespole,komunikatywność, miła aparycja, dyspozycyjność,
Pozostałe wymagania
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, kierunek: gastronomia
Inne wymagania: Mile widziane doświadczenie
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
NIP: 8661591717
REGON: 292665701
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Elżbieta Szaniawska
Nr telefonu: 15 864 77 95
E-mail: ksiegowa@pustelnia.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv