Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-03-05

Przetwórca mięsa - Morliny, warmińsko-mazurskie

Data dodania: 2024-02-22
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Pracodawca: kontakt przez PUP
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe

Numer oferty: StPr/24/0315

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Morliny, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: dobieranie i przygotowywanie surowców, półproduktów, dodatków i materiałów pomocniczych do procesu produkcji
wyrobów mięsnych i tłuszczowych; dokonywanie oceny ich jakości pod względem organoleptycznym za pomocą wzroku,
węchu, smaku, dotyku; dokonywanie rozbioru mięsa na elementy zasadnicze; wykrawanie tusz, półtusz i ćwierćtusz;
dzielenie surowca do produkcji wędlin; przerabianie mięsa i podrobów na wędliny, wędzonki i wyroby wędliniarskie przy
zastosowaniu maszyn i urządzeń masarskich; przekazywanie mięsa i tłuszczów do wychłodzenia; peklowanie mięsa
drobnego, nastrzykiwanie części i elementów na wędzonki.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: TAK
Liczba godzin pracy w miesiącu: 168.0
Data rozpoczęcia: 25.02.2024
Wynagrodzenie brutto: od 27,7 PLN
Zawód: przetwórca mięsa*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • brak lub niepełne podstawowe

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: kontakt przez PUP
Nr KRAZ: 27699
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Jana III Sobieskiego 5, 14-100 Ostróda, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Olga Rogowiec
Nr telefonu: 896429545
E-mail: o.rogowiec@ostroda.praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie z PUP

data ostatniej modyfikacji: 2024-03-01 19:30:15
Komentarze
 
Polityka Prywatności