Numer oferty: StPr/24/0121
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Władysława Jagiełły 3, 74-400 Dębno, powiat: myśliborski, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Wykonywanie prac związanych z przetwórstwem mięsnym: prace związane przy produkcji kebabu tj. układanie i formowanie kebabu, zawijanie kebabu, sortowanie mięsa mielonego i drobiowego, dbanie o porządek stanowiska pracy, przenoszenie i przewożenie surowców, ręczne sortowanie produktów, ładowanie i rozładowywanie pojazdów.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.11.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pracownik produkcji
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
- Doświadczenie w pracy w przetwórstwie mięsnym
Wymagania pożądane
Uprawnienia:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 2] : przenoszenie i przewożenie surowców, ręczne sortowanie materiałów, ładowanie i rozładowywanie pojazdów, dbanie o czystość stanowiska pracy
[Umiejętność 1] : prace związane przy produkcji kebabu: układanie i formowanie kebabu, zawijanie i pakowanie kebabu, sortowanie mięsa drobiowego i mielonego,
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: MASARNIA Marek Stępnik
NIP: 5971004411
REGON: 210098580
Adres www: www.izmir.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Władysława Jagiełły 3, 74-400 Dębno, powiat: myśliborski, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Marek Stępnik
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowaniez PUP
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście