Numer oferty: StPr/24/0053
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Podmiejska 29, 41-940 Piekary Śląskie, powiat: m. Piekary Śląskie, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Trybowanie mięsa typu drób, przygotowanie oraz klasowanie mięsa do produkcji, przyjmowanie dostaw, sprawdzanie jakości surowca, nadzór nad produkcją mięsa typu kebab, kontrola jakości procesu.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 05.02.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: Stawka godzinowa: 23.50zł/h
Wynagrodzenie zależne od umiejętności oraz zaangażowania, pracodawca gwarantuje szkolenia oraz wsparcie w trakcie procesu wdrażania oraz stabilne zatrudnienie.
praca od pon. do piątku: w godz.: 8-16
Pracodawca prosi o zabranie świadectw pracy na rozmowę kwalifikacyjną
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: przetwórca mięsa*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Pozostałe wymagania
Wykształcenie:
Inne wymagania: wykształcenie zawodowe mile widziane, wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych lub możliwość jej wyrobienia. Doświadczenie w branży mięsnej - przy produkcji mięsa typu kebab, umiejętność kierowania ludźmi, znajomość surowca oraz umiejętność oceny jakości mięsa, odporność na pracę w niskiej temperaturze, sprawność fizyczna, dyspozycyjność, uczciwość, umiejętność logicznego myślenia, punktualność.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: CMS ALFA Sp. z o.o.
NIP: 5262489909
REGON: 014931510
Krótki opis działalności gospodarczej: Gastronomia.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Podmiejska 29, 41-940 Piekary Śląskie, powiat: m. Piekary Śląskie, woj: śląskie Zobacz na mapie
E-mail: pytania@kebabhouse.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Kontakt mailowy z CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail