Data dodania: 2024-02-01
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowej Soli
Pracodawca: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności, dietetyka,pokrewne, specjalizacja: technologia żywności, dietetyka,pokrewne
Numer oferty: StPr/24/0048
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: W. Polskiego 11, 67-100 Nowa Sól, powiat: nowosolski, woj: lubuskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Zapoznanie z obowiązującymi aktami prawnymi i sposobem prowadzenia dokumentacji, uczestnictwo w kontrolach przeprowadzanych w obiekatach zgodnie z harmonogramem kontroli, sporządzanie dokumentacji pokontrolnej. Praca w godz. 07:25 - 15:00.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.03.2024
Wynagrodzenie brutto: od 6 300 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia żywności, dietetyka,pokrewne, specjalizacja: technologia żywności, dietetyka,pokrewne
Uprawnienia:
- znajomość pakietu MS Office
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wiedza ogólna z zakresu żywności. Znajomość j.angielskiego, niemieckiego na poziomie podstawowym.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna
NIP: 9251509013
REGON: 970778547
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: W. Polskiego 11, 67-100 Nowa Sól, powiat: nowosolski, woj: lubuskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Alicja Kotlarz
Nr telefonu: 683872461, 683874738
E-mail: psse.nowasol@sanepid.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail