Numer oferty: StPr/24/0067
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: aleje Armii Krajowej 23, 27-200 Starachowice, powiat: starachowicki, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Obowiązki:
profesjonalna obsługa klienta na sali sprzedaży, stanowisku kasowym oraz stoisku mięso – wędliny
dbanie o czystość i prawidłową ekspozycję towarów
przeprowadzanie transakcji kasowych
przestrzeganie standardów bezpieczeństwa pracy i higieny
Oferujemy:
pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się firmie
pełny lub niepełny etat
wdrożenie w obowiązki i niezbędne szkolenia na stanowisku pracy
przyjazną atmosferę pracy i dobre warunki pracy
Rodzaj umowy: Nie dotyczy
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: TAK
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.02.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: sprzedawca w branży mięsnej
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 2] : mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku; umiejętność obsługi kasy fiskalnej (mile widziana, ale nie wymagana).
[Umiejętność 1] : znajomość j. polskiego w stopniu komunikatywnym; aktualna książeczka sanepid lub orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych;
[Inne] : Oferujemy:
pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się firmie
pełny lub niepełny etat
wdrożenie w obowiązki i niezbędne szkolenia na stanowisku pracy
przyjazną atmosferę pracy i dobre warunki pracy
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: ROJO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 6462934639
REGON: 243614930
Nr KRAZ: 18909
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Bławatkowa. 5/24, 41-908 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Dorota Stępień
Nr telefonu: 722 220 055
E-mail: d.stepien@qfg.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail