Numer oferty: StPr/24/0116
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: przygotowanie stanowiska pracy, bieżące utrzymywanie czystości na stanowisku, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; pobieranie surowców półproduktów do produkcji kulinarnych z magazynu; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; obróbka wstępna surowców; wykonywanie różnymi technikami i metodami różnych asortymentów potraw mięsnych, mącznych, rybnych, warzywnych, garmażeryjnych; wykańczanie , porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni polskiej i kuchni regionalnej; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami oraz bieżąca ich konserwacja; przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.02.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: staż pracy - 6 m-cy; osoba uczciwa; chętna do pracy
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: Pomoc ludziom ubogim, chorym.
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Katarzyna Przybyłowicz
Nr telefonu: 183536307
E-mail: praca@pup.gorlice.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie