Data dodania: 2024-01-30
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gnieźnie
Pracodawca: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Gnieźnie
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: w zakresie technologii żywności i żywienia człowieka, dietetyki
Numer oferty: StPr/24/0101
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: św. Wawrzyńca 18, 62-200 Gniezno, powiat: gnieźnieński, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przeprowadzanie kontroli sanitarnej w obiektach produkcji, obrotu żywnością oraz żywienia zamkniętego i otwartego. Pobór próbek żywności i przedmiotów użytku do badań w ramach urzędowej kontroli żywności i monitoringu. Opracowanie dokumentacji nadzorowanych obiektów.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 15.02.2024
Data zakończenia: 30.04.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 600 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: w zakresie technologii żywności i żywienia człowieka, dietetyki
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Powiatowa Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Gnieźnie
NIP: 7841993598
REGON: 000655250
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: św. Wawrzyńca 18, 62-200 Gniezno, powiat: gnieźnieński, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Łukasz Binarsch
Nr telefonu: 614262242
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon