Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2024-06-30

135 - kierownik produkcji (mięso, wędliny) - Radom, mazowieckie

Data dodania: 2024-01-18
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Pracodawca: ROJO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie zawodowe

Numer oferty: StPr/24/0091

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: MALENICKA 81, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Obowiązki:
realizacja planu produkcyjnego zgodnie z oczekiwanymi parametrami technologicznymi, jakościowymi, efektywnościowymi, higieniczno-sanitarnymi i bhp
prowadzenie i kontrolowanie procesu produkcyjnego
planowanie, organizowanie i monitorowanie pracy podległego zespołu pracowników, zarządzanie zespołem
przeprowadzanie szkoleń wdrożeniowych dla nowych pracowników
planowanie zużycia surowców w oparciu o plany produkcyjne
zgłaszanie zapotrzebowania na surowce
kontrola dostaw surowców do produkcji pod kątem jakości
koordynowanie dostępności maszyn – przezbrojeń, mycia, kompletności i sprawności

organizowanie niezbędnych do produkcji materiałów, surowców, opakowań, maszyn, urządzeń, danych technologicznych, pracowników

zapewnienie bezpiecznych i higienicznych warunków pracy
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: TAK
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 18.01.2024
Wynagrodzenie brutto: od 4 242 PLN
Opis wynagrodzenia: umowa o pracę tymczasową ( od 1 miesiąca do 18 miesięcy)
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kierownik produkcji w przemyśle
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • średnie zawodowe
Uprawnienia:
  • Obsługa programów pakietu MS OFFICE
  • książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: [Umiejętność 2] : zakładzie produkcyjnym; umiejętność pracy w sytuacjach stresowych i pod presją czasu; orientacja na cel, pro aktywność, umiejętność wprowadzania zmian
[Umiejętność 1] : kilkuletnie doświadczenie w pracy w nadzorze na produkcji w zakładzie mięsnym; mile widziane doświadczenie na stanowisku kierowniczym w mięsnym
[Inne] : Oferujemy:
stabilne zatrudnienie na umowę o pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się najstarszej masarni w Radomiu
wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kwalifikacji, umiejętności oraz doświadczenia zawodowego
przyjazną atmosferę oraz dobre warunki pracy
niezbędne narzędzia pracy
pracę w oparciu o nowoczesne rozwiązania technologiczne
niezbędne wyposażenie na stanowisku pracy

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: ROJO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 6462934639
REGON: 243614930
Nr KRAZ: 18909
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: BŁAWATKOWA 5/24, 41-908 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Dorota Stępień
Nr telefonu: 722220055
E-mail: d.stepien@kpspionki.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

data ostatniej modyfikacji: 2024-03-21 23:15:10
Komentarze
 
Polityka Prywatności