Numer oferty: StPr/23/1653
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Morliny, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: dobieranie i przygotowywanie surowców, półproduktów, dodatków i materiałów pomocniczych do procesu produkcji
wyrobów mięsnych i tłuszczowych; dokonywanie oceny ich jakości pod względem organoleptycznym za pomocą wzroku,
węchu, smaku, dotyku; dokonywanie rozbioru mięsa na elementy zasadnicze; wykrawanie tusz, półtusz i ćwierćtusz;
dzielenie surowca do produkcji wędlin; przerabianie mięsa i podrobów na wędliny, wędzonki i wyroby wędliniarskie przy
zastosowaniu maszyn i urządzeń masarskich; przekazywanie mięsa i tłuszczów do wychłodzenia; peklowanie mięsa
drobnego, nastrzykiwanie części i elementów na wędzonki.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: TAK
Liczba godzin pracy w miesiącu: 168.0
Data rozpoczęcia: 25.12.2023
Wynagrodzenie brutto: od 23,5 PLN
Zawód: przetwórca mięsa*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Nr KRAZ: 27699
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Jana III Sobieskiego 5, 14-100 Ostróda, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Olga Rogowiec
Nr telefonu: 896429545
E-mail: o.rogowiec@ostroda.praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie z PUP