Numer oferty: StPr/23/0591
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: PRZEMYSŁOWA 1, 19-230 Szczuczyn, powiat: grajewski, woj: podlaskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - kontrolowanie przebiegu procesów produkcyjnych pod względem jakościowym;
- sprawdzanie jakości mięsa, zgodności ze specyfikacjami i wymaganiami klientów,
- prowadzenie dokumentacji jakościowej w trakcie trwania produkcji,
- przeprowadzanie wewnętrznych badań,
- szkolenie personelu produkcyjnego zgodnie z obowiązującymi procedurami i instrukcjami;
- przeprowadzanie audytów wewnętrznych w zakładzie;
- udział w audytach zewnętrznych (audyty certyfikacyjne, audyty klientowskie)
- przestrzeganie obowiązujących procedur i instrukcji GMP, GHP, HACCP, BRC,IFS;
- współpraca międzywydziałowa, przede wszystkim z działami uboju i rozbioru. - kontrolowanie przebiegu procesów produkcyjnych pod względem jakościowym;
- sprawdzanie jakości mięsa, zgodności ze specyfikacjami i wymaganiami klientó
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 25.12.2023
Wynagrodzenie brutto: od 4 300 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kontroler jakości produktów spożywczych
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Zakłady Mięsne Zakrzewscy Sp. z o.o.
NIP: 8231663532
REGON: 380314942
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: WIEJSKA 7, 08-330 Kosów Lacki, powiat: sokołowski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Monika Potęga
Nr telefonu: 607805009
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon