Numer oferty: StPr/23/0935
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Krańcowa 4, 27-200 Starachowice, powiat: starachowicki, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: dobieranie i przygotowywanie surowców, półproduktów, dodatków i materiałów pomocniczych do procesu produkcji wyrobów mięsnych i tłuszczowych;
dokonywanie oceny ich jakości pod względem organoleptycznym za pomocą wzroku, węchu, smaku, dotyku; dokonywanie rozbioru mięsa na elementy zasadnicze; wykrawanie tusz, półtusz i ćwierćtusz; dzielenie surowca do produkcji wędlin; przerabianie mięsa i podrobów na wędliny, wędzonki i wyroby wędliniarskie przy zastosowaniu maszyn i urządzeń masarskich; przekazywanie mięsa i tłuszczów do wychłodzenia; peklowanie mięsa drobnego, nastrzykiwanie części i elementów na wędzonki; rozdrabnianie mięsa, przygotowywanie mas wiążących i farszy do wędlin mięsnych i wędlin podrobowych;
przeprowadzanie obróbki termicznej produktów; obsługiwanie maszyn i urządzeń ITP
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 11.12.2023
Data zakończenia: 31.07.2026
Wynagrodzenie brutto: od 23,5 PLN
Zawód: przetwórca mięsa*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: WYMIAR CZASU PRACY - 160 GODZIN W MIESIACU
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Work Group Poland sp. z o.o.
NIP: 9482636935
REGON: 523931038
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Henryka Sienkiewicza 36 lok. 5, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Kinga DOLNA
Nr telefonu: 608 357 154
E-mail: k.dolna_kadry@ordersolutions.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: informacja starosty.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail