Numer oferty: StPr/23/1626
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 66-100 Kalsk 91, powiat: zielonogórski, woj: lubuskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: • organizacja zaopatrzenia restauracji;
• przygotowywanie dań zgodnie ze standardami firmy;
• nadzór nad jakością serwowanych dań;
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 18.12.2023
Wynagrodzenie brutto: od 3 600 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 2] : umiejętność pracy w zespole, umiejętność pracy w stresie,
[Umiejętność 1] : komunikatywność, obowiązkowość,
[Inne] : wykształcenie co najmniej zasadnicze zawodowe gastronomiczne lub udokumentowane doświadczenie na stanowisku kucharza
wymagane dokumenty: 1) CV, 2) kserokopia świadectwa ukończenia szkoły zawodowej 3) dokumenty potwierdzające doświadczenie
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Lubuski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Kalsku
NIP: 9271603749
REGON: 001059001
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 66-100 Kalsk 91, powiat: zielonogórski, woj: lubuskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Katarzyna Wiśniewska-Szkwarek
Nr telefonu: 516177412
E-mail: sekretariat@lodr.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: wymagane dokumenty: 1) CV, 2) kserokopia świadectwa ukończenia szkoły zawodowej 3) dokumenty potwierdzające doświadczenie
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail