Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2023-12-29

Starszy technolog i, składniki czekolady - Bielany Wrocławskie, dolnośląskie

Data dodania: 2023-12-08
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Pracodawca: kontakt przez PUP
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Znajomość języków: angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, francuski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany

Numer oferty: StPr/23/5597

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Bielany Wrocławskie, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Jako członek wielofunkcyjnego zespołu kierujesz działaniami RDQ wymaganymi do ukończenia projektowania i wdrażania procesów na potrzeby projektów dotyczących innowacji, wzrostu i optymalizacji kosztów w wielu lokalizacjach geograficznych, kładąc nacisk na zapewnianie pożądanych doświadczeń konsumenckich.
Pracując niezależnie, będziesz prowadzić prace techniczne w ramach wielu projektów zgodnych z wymogami RDQ, marketingowymi i produkcyjnymi, skutecznie informując o statusie i ryzyku. Będziesz także prowadzić działania mające na celu generowanie odpowiednich informacji o procesie za pomocą modelowania i symulacji, a także pilotażowe zwiększanie skali zakładu i próby fabryczne zgodnie z dobrą praktyką produkcyjną i wymogami HACCP.
Godziny pracy 8:00 - 16:00
Umowa na czas nieokreślony.
Oferta pracy dostępna w sali H
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.01.2024
Wynagrodzenie brutto: od 10 600 do 10 600 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier technologii żywności
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat)
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
  • francuski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: wykształcenie wyższe, staż pracy 3 lata, jęz. angielski B2 w mowie i piśmie, jęz. francuski B2 w mowie i piśmie
recepturowanie w przemyśle ciastkarskim
szkolenie z zakresu laboratorium sensorycznego

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Sala H
Nr telefonu: 717701723
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.

data ostatniej modyfikacji: 2023-12-28 19:30:13
Komentarze
 
Polityka Prywatności