Numer oferty: StPr/23/0378
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Pogodna 26, 66-435 Krzeszyce, powiat: sulęciński, woj: lubuskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Kucharz: sporządzanie potraw zgodnie z ustalonymi normami i recepturami, zachowanie porządku na stanowisku i pozostawienia go w porządku po zakończonej pracy. Miejsce wykonywania pracy: ZPM Krzysztof Sobieraj, ul. Pogodna 26, Krzeszyce oraz Dom Przyjęć ,, Nestor, ul. Gorzowska 19, 66-435 Krzeszyce. Praca w godz. 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. podstawowe, badania sanitarno-epidemiologiczne, min. 6 miesięczne doświadczenie zawodowe, sumienność staranność. Tel. 95 757 3017 Anna Polańska-Bosiacka.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 19.10.2023
Data zakończenia: 31.12.2024
Wynagrodzenie brutto: od 3 600 PLN
Opis wynagrodzenia: 3,600 zł Brutto +premia
System wynagradzania: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- sumienność
- Staranność
- KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane wykształcenie min. podstawowe, badania sanitarno-epidemiologiczne, min. 6 miesięczne doświadczenie zawodowe, sumienność staranność.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - KRZYSZTOF SOBIERAJ
NIP: 5980002044
REGON: 210405071
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Pogodna 26, 66-435 Krzeszyce, powiat: sulęciński, woj: lubuskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Anna Polańska-Bosiacka
Nr telefonu: 95 757 3017
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowanie
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon