Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2023-12-17

Piekarz (ciastowy, piecowy, stołowy, pomoc) - Legionowo, mazowieckie

Data dodania: 2023-10-18
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Pracodawca: PIEKARNIA HENRYK WITKOWSKI ZDZISŁAW PAJĄK SPÓŁKA JAWNA
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: podstawowe

Numer oferty: StPr/23/0539

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Zegrzyńska 36, 05-119 Legionowo, powiat: legionowski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Produkcja pieczywa zgodnie z wytycznymi pracodawcy, rzetelna gospodarka surowcami i półfabrykatami wykorzystywanymi w procesie produkcji, dbałość o prawidłowy proces technologiczny i powierzone mienie.

Godziny pracy: 5.00-13.00, 19.00-3.00.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 18.10.2023
Wynagrodzenie brutto: od 3 600 do 4 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pracownik produkcji
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • podstawowe

Wymagania pożądane

Wykształcenie:
  • średnie zawodowe

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Mile widziane doświadczenie, ale istnieje możliwość przyuczenia.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: PIEKARNIA HENRYK WITKOWSKI ZDZISŁAW PAJĄK SPÓŁKA JAWNA
NIP: 5360004244
REGON: 01024225000000
Krótki opis działalności gospodarczej: Produkcja pieczywa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Zegrzyńska 36, 05-119 Legionowo, powiat: legionowski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Henryk Witowski
Nr telefonu: 22 784 09 30
E-mail: piekarnia.spolka.2@wp.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

data ostatniej modyfikacji: 2023-12-15 19:30:09
Komentarze
 
Polityka Prywatności