Numer oferty: StPr/23/1216
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Szpitalna 1A, 57-300 Kłodzko, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Sporządza różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych,
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;
zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych,
wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, mleka i przetworów, jaj, mięsa i ryb,
utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;
przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 12.10.2023
Wynagrodzenie brutto: od 4 100 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: "ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ" W KŁODZKU
NIP: 8831598671
REGON: 000316418
Adres www: www.zoz.klodzko.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Szpitalna 1A, 57-300 Kłodzko, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Iwona Śledziona
Nr telefonu: 748651289
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv i podanie
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon