Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2023-12-30

Pracownik pakowni i obróbki elementów - Sierpc, mazowieckie

Data dodania: 2023-10-13
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sierpcu
Pracodawca: Zakłady Mięsne "Olewnik" Sp. z o.o.

Numer oferty: StPr/23/0571

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Romualda Traugutta 24, 09-200 Sierpc, powiat: sierpecki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Zakłady Mięsne "Olewnik" Sp. z o.o. z siedzibą w Sierpcu szukają pracowników.

Oferta pracy dla pracownika działu pakowni mięsa i rozbioru.

Praca polegająca na konfekcjonowaniu produktów oraz obróbce nożem elementów półtuszy wieprzowej (np. obróbka schabu, szynki, karkówki itp). Dwie zmiany.

Uczymy wszystkiego od podstaw. Wymagane tylko aktualne badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.

Umowa zlecenia na początek. Możliwość dalszej współpracy w ramach umowy o pracę. Praca od zaraz.

Zapraszam do kontaktu.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Data rozpoczęcia: 16.10.2023
Wynagrodzenie brutto: od 3 600 PLN
Zawód: pakowacz ręczny
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania pożądane

Wykształcenie:
  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: [Inne] : Aktualne badanie do celów sanitarno epidemiologicznych.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Zakłady Mięsne "Olewnik" Sp. z o.o.
NIP: 7760000185
REGON: 610049103
Krótki opis działalności gospodarczej: produkcja i sprzedaż mięsa i wyrobów
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Romualda Traugutta 24, 09-200 Sierpc, powiat: sierpecki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Justyna Gajewska-Wiśniewska
Nr telefonu: 24275 69 31
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

data ostatniej modyfikacji: 2023-12-29 19:30:07
Komentarze
 
Polityka Prywatności