Numer oferty: StPr/23/829
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: MAZOWIECKA 46, 05-074 Wielgolas Brzeziński, powiat: miński, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przyrządzanie półprefabrykatów i farszu według określonych receptur (pieczenie mięsa i warzyw). Dbanie o czystość na stanowisku pracy. Przestrzeganie norm i standardów HACCP.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 16.10.2023
Wynagrodzenie brutto: od 4 400 PLN
Opis wynagrodzenia: wynagrodzenie zasadnicze + 700 zł dodatek absencyjny
praca w godz. 6-14, 14-22
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali kucharze
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Doświadczenie zawodowe wymagane.
Sprawność fizyczna, dobra organizacja pracy.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Perino Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
NIP: 8222290847
REGON: 141851556
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: MAZOWIECKA 46, 05-074 Wielgolas Brzeziński, powiat: miński, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 666 891 838
E-mail: kadry@perino.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-16