Numer oferty: StPr/23/0636
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Ożarów Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Praca na podstawie receptur, pod okiem Team Lidera; pomoc w pracy innym pracownikom kuchni w celu zakończenia dnia produkcyjnego; pełni obowiązki Team Lidera podczas jego nieobecności, czyli: odpowiada za całokształt pracy w podległym mu teamie oraz za podległych pracowników; odpowiada za dopuszczenie podległych mu pracowników do pracy tj. kontrolowanie odzieży roboczej, biżuterii, telefonów itp.; kontroluje godziny pracy przynależnych osób; odpowiada za czystość na stanowisku pracy swoim i pracowników zgodnie z zasadami DPH.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.12.2023
Data zakończenia: 01.12.2025
Wynagrodzenie brutto: od 6 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Inne] : do pracy na wyżej wymienionym stanowisku wymagana jest umiejętność obsługi sprzętu gastronomicznego oraz kreatywność; znajomość języka angielskiego wymagana jest w celu umożliwienia kontaktu z innymi pracownikami.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Poznańska 131A, 05-850 Ożarów Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Izabela Bućko
Nr telefonu: 227254291 w. 126
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.