Numer oferty: StPr/23/0631
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Powstańców 24, 05-870 Błonie, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Obszar produkcji: praca na grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu; uzupełnianie zapasów; przygotowywanie produktów i półproduktów; utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń. Obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących; obsługa kasy z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku; przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień; uzupełnianie zapasów; utrzymywanie czystości. Prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu. Sala restauracyjna: prace porządkowe; utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej. Prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 19.10.2023
Data zakończenia: 18.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 3 600 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Inne] : wymagane jest posiadanie minimum sześciu miesięcy doświadczenia w pracy związanej z przygotowywaniem posiłków fast food.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: AGBOR AGNIESZKA BORCZOWSKA
NIP: 6641610511
REGON: 525560965
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Sasanki 18, 05-500 Józefosław, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Dorota Biernat
Nr telefonu: 694495951
E-mail: dorota.biernat@franchisee.pl.mcd.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail