Numer oferty: StPr/23/1498
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: ALEJA NIEPODLEGŁOŚCI 606/610, 81-855 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, koordynacja pracy personelu na kuchni, zatowarowanie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w miesiącu: 155.0
Data rozpoczęcia: 01.10.2023
Data zakończenia: 30.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 23,5 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto/h
Zawód: pozostali kucharze
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Inne] : wymagana komunikatywna znajomość j. polskiego, praca zmianowa w godzinach 7:00 - 22:00; konieczna gotowość do zrobienia badań SANEPID; gotowość do podjęcia pracy także poza siedzibą firmy, ale w zakresie województwa pomorskiego
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Gastro House Events Sp. z o.o.
NIP: 5851496481
REGON: 52126279700000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: ALEJA NIEPODLEGŁOŚCI 606/610, 81-855 Sopot, powiat: m. Sopot, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Monika Frankowska
Nr telefonu: 575828128
E-mail: m.frankowska@gastrohouse.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail