Numer oferty: StPr/23/1214
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Łukasińskiego 1/3, 05-220 Zielonka, powiat: wołomiński, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Schludna prezentacja potraw.
Przygotowywanie dań polskich zgodnie z obowiązującymi standardami.
Utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
Racjonalne gospodarowanie towarem i minimalizacja strat.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 02.10.2023
Wynagrodzenie brutto: od 4 600 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- punktualność
- znajomość kuchni
- komunikatywność, teminowość, dyspozycyjność
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 2] : Gospodarowanie towarem, minimalizacja strat
[Umiejętność 1] : estetyka
[Inne] : Praca 5 dni w tygodniu. Wolne weekendy. Miła atmosfera pracy. Nie posiadamy statusu zakładu pracy chronionej
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Bracia Pietrzak Spółka Jawna
NIP: 1251606551
REGON: 144416683
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Paderewskiego 17, 05-220 Zielonka, powiat: wołomiński, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Piotr Pietrzak
Nr telefonu: 792717274
E-mail: biuro@jajko.co
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail