Numer oferty: StPr/23/1975
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Józefa Poniatowskiego 29, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Wykształcenie: kierunkowe; wymagane doświadczenie zawodowe - wymóg konieczny, kuchnia polska, system pracy zmianowy, miejsce pracy: Gliwice;
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 14.09.2023
Wynagrodzenie brutto: od 4 500 do 5 000 PLN
Opis wynagrodzenia: zł brutto
System wynagradzania: Czasowo-prowizyjny
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: POŹDZIAŁ JERZY FIRMAJ.POŹDZIAŁ
NIP: 6312204856
REGON: 272696172
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: JÓZEFA PONIATOWSKIEGO 29, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Jerzy Poździał
Nr telefonu: 601 48 06 07
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Kontakt osobisty po uzgodnieniu telefonicznym z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Restauracja Pub Św. Patryk