Numer oferty: StPr/23/0899
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Masarska 10a, 39-100 Ropczyce, powiat: ropczycko-sędziszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - udział w tworzeniu koncepcji pakowania produktów;
- tworzenie dokumentacji produktowej i nadzór nad specyfikacjami surowców; - przygotowanie specyfikacji pakowania dla nowych produktów;
- udział we wprowadzaniu nowego produktu do sprzedaży;
- współpraca z dostawcami opakowań;
- przygotowywanie i aktualizowanie treści marketingowych do umieszczenia na stronach www;
- uczestnictwo w budowaniu programów marketingowych firmy oraz wdrażaniu akcji promocyjnych dla produktów;
- opracowanie koncepcji i treści materiałów marketingowych (np. foldery marketingowe, prezentacje itp.).
Praca na okres próbny do 3 miesięcy, po okresie próbnym 16 miesięcy.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 12.09.2023
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali specjaliści do spraw reklamy i marketingu
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- biegła znajomość obsługi komputera
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Mile widziana znajomość programów graficznych.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PIEKARNIA GALICYJSKA SP. Z O.O.
NIP: 8652400178
REGON: 18002190400000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Masarska 10a, 39-100 Ropczyce, powiat: ropczycko-sędziszowski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Krzysztof Kręcichwost
E-mail: BIURO@PIEKARNIAGALICYJSKA.COM.PL
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -
Pośrednicy realizujący ofertę pracy: EDK/RB
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail