Numer oferty: 118/9/2023
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Jarocin, powiat: jarociński, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, dbanie o odpowiednią estetykę potraw,
utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Wynagrodzenie brutto: od 5 250 PLN
Opis wynagrodzenia: Wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności kandydata
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Uprawnienia:
- znajomość technik przygotowywania posiłków, obsługi sprzętu gastronomicznego, potrafić ocenić jakość produktów, znać zasady przechowywania żywności oraz przyrządzania dań zimnych i gorących
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez OHP
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Adres: Wojska Polskiego 21, 63-300 Pleszew, powiat: pleszewski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
E-mail: d.szczepanek@ohp.pl
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail