Numer oferty: StPr/23/3028
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: ŻERNICKA 22, 62-023 Robakowo, powiat: poznański, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - odpowiedzialność za stan higieniczny zakłądu
- nadzór nad pracownikami odpowiedzialnymi za procesy mycia i dezynfekcji
- rozliczanie stanów magazynowych materiałów higienicznych
Praca na 3 zmiany: 6-14, 14-22, 22-6
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 28.08.2023
Data zakończenia: 27.09.2023
Wynagrodzenie brutto: od 6 000 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali robotnicy przemysłowi i rzemieślnicy gdzie indziej niesklasyfikowani
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie ogólnokształcące
- średnie zawodowe
Uprawnienia:
- Znajomość pakietu MS OFFICE
- KOMUNIKATYWNOŚĆ
- dyspozycyjność
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie średnie (preferowany profil - chemia). Umiejętności: Umiejętność rozwiązywania problemów, podstawowa znajomość środków stosowanych do higienizacji zakładu. Inne: umiejętność szybkiego uczenia się, chęć rozwoju i nabywania nowych doświadczeń. Mile widziane doświadczenie w branży spożywczej, znajomość j. angielskiego lub j. rosyjskiego w stopniu komunikatywnym. Doświadczenie w zarządzaniu zespołem w zakładzie FMCG min. 5 osób, znajomość systemów ERP.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SUSHI&FOOD FACTOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
NIP: 7773245581
REGON: 360637023
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: ŻERNICKA 22, 62-023 Robakowo, powiat: poznański, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 690-830-208
E-mail: HR@sushifoodfactor.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: tel. umówienie spotkania, kontakt mailowy