Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2023-09-27

Specjalista kontroli jakości - Robakowo, wielkopolskie

Data dodania: 2023-08-25
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Pracodawca: SUSHI&FOOD FACTOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie ogólnokształcące, średnie zawodowe

Numer oferty: StPr/23/3019

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: ŻERNICKA 22, 62-023 Robakowo, powiat: poznański, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - kontrola i nadzór procesu produkcyjnego oraz stref okołoprodukcyjnych
- współpraca z działami produkcji, magazynu, technologii, R&D, DUR
- nadzór nad realizacją harmonogramu badań
- pobieranie prób surowców i półproduktów do analiz laboratoryjnych oraz interpretacja wyników badań
- przeprowadzanie oceny sensorycznej surowców i wyrobów gotowych
- prowadzenie wymaganej dokumentacji jakościowej
- przeprowadzanie szkoleń higieniczno-porządkowych
Praca na 3 zmiany 6-14, 14-22, 22-6
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 18.09.2023
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: specjalista kontroli jakości
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • średnie ogólnokształcące
  • średnie zawodowe
Uprawnienia:
  • dyspozycyjność
  • dobra organizacja czasu pracy
  • samodzielność
  • dokładność
  • zaangażowanie

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wykształcenie śednie (technikum spożywcze, liceum biologiczno-chemiczne lub pokrewne). Umiejętności: znajomość systemu HACCP, Dobrych Praktyk Produkcyjnych (GMP) oraz Dobrych Praktyk Higienicznych (GHP); poczucie odpowiedzialności za wykonywane zadania; umiejetność otwartej komunikacji i pracy zespołowej. Mile widziane: Wykształcenie wyższe (chemia, biologia, towaroznawstwo, technologia żywności lub pokrewne), roczne doświadczenie.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: SUSHI&FOOD FACTOR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
NIP: 7773245581
REGON: 360637023
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: ŻERNICKA 22, 62-023 Robakowo, powiat: poznański, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 690-830-208
E-mail: HR@sushifoodfactor.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: tel. umówienie spotkania, kontakt mailowy

data ostatniej modyfikacji: 2023-09-27 23:15:14
Komentarze
 
Polityka Prywatności