Numer oferty: StPr/23/0496
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Staszica 2, 64-730 Wieleń, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Nadzór nad podległymi pracownikami. Prowadzenie dokumentacji. Przygotowywanie wraz ze wszystkimi pracownikami kuchni posiłków dla mieszkańców ZDPS.RM w Wieleniu. Utrzymywanie stanu czystości w kuchni oraz w pomieszczeniach należących do kuchni.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 28.08.2023
Wynagrodzenie brutto: od 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia: + dodatek funkcyjny + premia uznaniowa
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kierownik lokalu gastronomicznego
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Doświadczenie zawodowe: minimum 3 lata na stanowisku kierowniczym ( kierownik kuchni)
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi
NIP: 7631136540
REGON: 040001161
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Międzyleska 4, 64-730 Wieleń, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka Gniołka
Nr telefonu: 672561409
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV I LM
Osoba do kontaktu pracodawcy: Iwona Tafelska
Nr telefonu: 67 256 10 33
E-mail: dpswielen@op.pl