Numer oferty: StPr/23/0482
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Edyty Stein 9, 42-700 Lubliniec, powiat: lubliniecki, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowanie pozycji z menu zgodnie z recepturami i standardami. Utrzymywanie czystości i higieny pracy zgodnie z BHP, HACCP, GHP, GMP. Współpraca z zespołem w kuchnu oraz na sali. Dni pracy: Od wtorku do niedzieli, godz. 10.00-00.00 (zgodnie z ustalonym grafikiem).W zależności od preferencji kandydata umowa zlecenie, umowa na okres próbny, umowa na czas określony. Gotowość do podjęcia pracy zmianowej - również w święta i weekendy. Mile widziana znajomość kuchni włoskiej, sródziemnomorskiej.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.10.2023
Wynagrodzenie brutto: od 4 500 PLN
Opis wynagrodzenia: Wynagrodzenie 4500 brutto plus premia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie średnie (kierunek/profil bez znaczenia), wymagana jest książeczka sanepidowska. Doświadczenie zawodowe w gastronomii na tym samym stanowisku.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Energy Technic/NOLO Degusto Damian SKORUPPA
NIP: 5751605433
REGON: 369554764
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Opolska 127, 46-380 Dobrodzień, powiat: oleski, woj: opolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Anna Strach
Nr telefonu: 783 106 103
E-mail: anna@nolodegusto.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : 08.00-18.00