Numer oferty: StPr/23/0480
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Edyty Stein 9, 42-700 Lubliniec, powiat: lubliniecki, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: -Ułożenie karty menu.
-Przygotowanie pozycji z menu z uwzględnieniem receptur standardów przygotowania i serwowania.
-Zaangażowanie w utrzymanie czystości i higieny pracy w kuchni zgodnie z BHP, HACCP, GHP, GMP.
Rodzaj umowy: w zależności od preferencji kandydata.
Praca od wtorku do niedzieli w godzinach od 10:00-00:00.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 12.08.2023
Wynagrodzenie brutto: od 7 000 do 9 000 PLN
Opis wynagrodzenia: + prowizja.
Rodziaj umowy w zależności od preferencji kandydata (B2B)
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie średnie/techniczne/zawodowe. Doświadczenie zawodowe kilkuletnie na tym samym stanowisku. Gotowość do pracy zmianowej również w święta i weekendy. Zorientowanie na cel- odpowiedzialne podejście do pracy. Umiejętność zarządzania zespołem. Znajomość kuchni włoskiej śródziemnomorskiej. Wymagana książeczka sanepidowska
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Energy Technic/NOLO Degusto Damian SKORUPPA
NIP: 5751605433
REGON: 369554764
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Opolska 127, 46-380 Dobrodzień, powiat: oleski, woj: opolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Anna Strach
Nr telefonu: 783-106-103
E-mail: anna@nolodegusto.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : 8:00-18:00