Numer oferty: StPr/23/0351
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Głowackiego 8B, 67-100 Nowa Sól, powiat: nowosolski, woj: lubuskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: m. in. pieczenie ciast, udział w produkcji lodów rzemieślniczych, dbanie o stanowisko pracy. Praca w godzinach 9.30-20.00, 8 godzin dziennie, wg grafiku.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 10.08.2023
Wynagrodzenie brutto: od 3 600 do 4 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: cukiernik*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Chęci do pracy
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PI.ERRE.F SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 9731020648
REGON: 36089012400000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Głowackiego 8B, 67-100 Nowa Sól, powiat: nowosolski, woj: lubuskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Marta Kupska
Nr telefonu: 535949888
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV+ skierowanie dla osób zarejestrowanych w PUP
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon