Numer oferty: StPr/23/0300
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Szkolna 30, 64-040 Stare Bojanowo, powiat: kościański, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: prowadzenie dokumentacji związanej z jakością i bezpieczeństwem żywności, HACCP, wsparcie produkcji, próby technologiczne, obliczanie wartości odżywczych, zgodność etykiet z prawem żywności, mile widziane doświadczenie w brany spożywczej
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 19.06.2023
Wynagrodzenie brutto: od 3 490 PLN
Opis wynagrodzenia: + premia + do uzgodnienia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: Technologia żywności
Uprawnienia:
- obsługa programu komputerowego Ms Office
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: sumienność, dokładność, punktualność, kreatywność, chęć rozwoju poprzez szkolenia
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PRZETWÓRNIA GIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 6981829705
REGON: 301752709
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Szkolna 30, 64-040 Stare Bojanowo, powiat: kościański, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Przemysław Gil
Nr telefonu: 603-594-554
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon