Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2023-09-20

Technolog żywności - przetwórstwo owoców i warzyw - Stare Bojanowo, wielkopolskie

Data dodania: 2023-06-16
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kościanie
Pracodawca: PRZETWÓRNIA GIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: Technologia żywności

Numer oferty: StPr/23/0300

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Szkolna 30, 64-040 Stare Bojanowo, powiat: kościański, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: prowadzenie dokumentacji związanej z jakością i bezpieczeństwem żywności, HACCP, wsparcie produkcji, próby technologiczne, obliczanie wartości odżywczych, zgodność etykiet z prawem żywności, mile widziane doświadczenie w brany spożywczej
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 19.06.2023
Wynagrodzenie brutto: od 3 490 PLN
Opis wynagrodzenia: + premia + do uzgodnienia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier technologii żywności
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat), kierunek: Technologia żywności
Uprawnienia:
  • obsługa programu komputerowego Ms Office

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: sumienność, dokładność, punktualność, kreatywność, chęć rozwoju poprzez szkolenia

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: PRZETWÓRNIA GIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 6981829705
REGON: 301752709
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Szkolna 30, 64-040 Stare Bojanowo, powiat: kościański, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Przemysław Gil
Nr telefonu: 603-594-554
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon

data ostatniej modyfikacji: 2023-08-07 19:30:11
Komentarze
 
Polityka Prywatności