Numer oferty: StPr/23/0376
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: BUSZEWO 23, 62-045 Buszewo, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
- obsługa komór wędzarniczych i atmosów,
- prowadzenie dokumentacji związanej z obróbką
termiczną,
- odpowiedzialność za swoje stanowisko pracy,
- obsługa chłodni szokowego schładzania,
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 31.05.2023
Wynagrodzenie brutto: od 3 490 do 5 400 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: wędzarz
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- sumienność
- rzetelność
- książeczka sanepidu
- Umiejętność pracy w zespole
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: - mile widziane doświadczenie w branży spożywczej,
- umowa na okres próbny 1 miesiąć z możliwością podjęcia zatrudnienia na czas nieokreślony,
- pozostałe warunki pracy i płacy do uzgodnenia w zalezności od doświadczenia oraz kwalifikacji zawodowych kandydata,
Pracodawca oferuje:
- system pracy 3 zmianowy,
- korzystne warunki zatrudnienia w ramach umowy o pracę w zgranym zespole,
- pracę w firmie o wysokiej pozycji na rynku,
- możliwość ubezpieczenia na życie na preferencyjnych warunkach.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Zakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o.
NIP: 6172148186
REGON: 300459077
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 62-045 Buszewo, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Natalia Bartkowiak
Nr telefonu: 885 580 449
E-mail: praca@zmb.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty:
- CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail