Numer oferty: StPr/23/0197
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 1 Maja 1, 28-131 Solec-Zdrój, powiat: buski, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków, dbanie o ich jakość i smak, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości na miejscu pracy.
Praca dwuzmianowa: od 6:00 do 14:00 i od 12:00 do20:00
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.06.2023
Data zakończenia: 31.12.2023
Wynagrodzenie brutto: od 4 500 PLN
Opis wynagrodzenia: Praca dwuzmianowa: od 6:00 do 14:00 i od 12:00 do20:00
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 1)
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Konieczne doświadczenie na samodzielnym stanowisku
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: "UZDROWISKO SOLEC-ZDRÓJ" M. CZ. SZTUK SPÓŁKA JAWNA
NIP: 6551698979
REGON: 29113827600000
Krótki opis działalności gospodarczej: Działalność uzdrowiskowa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 1 Maja 1, 28-131 Solec-Zdrój, powiat: buski, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Waldemar Przepiórka
Nr telefonu: 663-486-379
E-mail: info@uzdrowiskosolec.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail