Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 2023-05-29

Pracownik restauracji - Dopiewo, wielkopolskie

Data dodania: 2023-05-15
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Pracodawca: kontakt przez PUP
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe

Numer oferty: StPr/23/1656

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Dopiewo, powiat: poznański, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: wykonywanie wszystkich prac, związanych z przygotowaniem produktów, dbanie, o właściwe zaopatrzenie podległego stanowiska, właściwe wykorzystanie dostępnych urządzeń, po uprzednim przeszkoleniu , dopilnowanie włączania i wyłączania wszystkich urządzeń o właściwej porze, zgodnie z harmonogramem, przestrzegania zasady FIFO, uczestniczenie w przeliczaniu depozytu jako świadek, współpraca z kolegami w celu prawidłowego funkcjonowania restauracji, przychodzenie do pracy odpowiednio wcześnie, by zgodnie z ustalonym grafikiem być gotowym do pracy w ubraniu roboczym, stosowanie standardów operacyjnych Brandu, zgodnie z otrzymanymi materiałami szkoleniowymi, stosowanie zasady Sprzątaj po sobie, uczestniczenie w zebraniach pracowniczych, bycie odpowiedzialnym za powierzone mienie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 22.05.2023
Data zakończenia: 22.05.2028
Wynagrodzenie brutto: od 3 600 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia:
  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
  • dokładność, zaangażowanie, komunikatywność, nastawienie na cel, dobra organizacja pracy własnej, terminowość

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagane doświadczenie 5 miesiące na ww. stanowisku. Możliwość delegowania pracownika do innych placówek gastronomicznych wskazanych przez pracodawcę.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Czarnieckiego 9, 61-538 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka SZULC
Nr telefonu: 618345720
E-mail: a.szulc@poznan.praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv

data ostatniej modyfikacji: 2023-05-23 19:30:21
Komentarze
 
Polityka Prywatności