Numer oferty: StPr/23/0449
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Leśna 10, 83-220 Skórcz, powiat: starogardzki, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: • praca nad opracowywaniem i wdrażaniem nowych wyrobów oraz doskonalenie produktów już istniejących, przeprowadzanie testów produkcyjnych
• analiza efektywności oraz optymalizacja parametrów procesu produkcyjnego pod kątem jakości produktu, wydajności procesu i obniżania kosztów wytwarzania
• identyfikacja i eliminacja problemów w procesie produkcyjnym
• testowanie i dobór surowców, półproduktów oraz innych materiałów,
• przygotowywanie dokumentacji jakościowo - produkcyjnej dla wdrażanych produktów.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: TAK
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 08.05.2023
Data zakończenia: 07.08.2023
Wynagrodzenie brutto: od 4 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: główny technolog
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- kreatywność
- obsługa programu: Pakiet MS OFFICE
- Komunikatywność
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 2] : doświadczenie w obsłudze systemów klasy ERP (mile widziane),
[Umiejętność 1] : doświadczenie w branży: dań convenience, produktów fresh lub pokrewnych (mile widziane),
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Ipracujzdalnie.pl sp. z o.o.
NIP: 5170413726
REGON: 388178243
Nr KRAZ: 25396
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Lubelska 13/161, 35-241 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Rafał Szozda
Nr telefonu: 795 156 380
E-mail: rekrutacja@ipracujzdalnie.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail