Numer oferty: StPr/23/0217
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 83-312 Wyczechowo 8a, powiat: kartuski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Kalibracja, konfekcjonowanie jelit naturalnych, wiązanie, cięcie, solenie, mierzenie, pakowanie.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 20.02.2023
Data zakończenia: 20.02.2026
Wynagrodzenie brutto: od 22,8 PLN
Opis wynagrodzenia: BRUTTO
Zawód: pracownik rozbioru mięsa
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia:
- oburęczna sprawność manualna
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: VECTOR-FOOD KRZYSZTOF KANIUK I MARLENA KANIUK SPÓŁKA JAWNA
NIP: 5831011658
REGON: 190833132
Krótki opis działalności gospodarczej: Zakres prowadzonej działalności : produkcjai przetwórstwo mięsa. Współpraca z PUP od czerwca 2005r.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Zbigniewa Cybulskiego 5, 80-526 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka Włodarczyk
Nr telefonu: 586943305
E-mail: zaklad@vector-food.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: SKIEROWANIE
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: PON-PT, Godziny : 7-15