Numer oferty: StPr/23/0355
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Kórnik, powiat: poznański, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: równoważny sytem czasu pracy, zmienne godziny pracy; wynagrodzenie 22,80 zł brutto/h lecz nie mniej niż 3490,00 zł brutto miesięcznie; obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.); pomoc w pracy na obszarze kuchni, przy obsłudze gości w razie potrzeby; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 22.02.2023
Data zakończenia: 21.02.2026
Wynagrodzenie brutto: od 22,8 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto / godz.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką godzinową
Zawód: pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: obsługa kasy fiskalnej, umiejętność sporządzania zamówień; doświadczenie 2 lub 5 miesięcy pracy na stanowisku pracownik restauracji w gastronomii; wymagana dyspozycyjność uwzględniająca specyfikę restauracji gdzie ruch kumuluje się w godzinach popołudniowych oraz w weekendy
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Czarnieckiego 9, 61-538 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Martyna Szeląszkiewicz-Pietrzyk
Nr telefonu: 618345717 w. 717
E-mail: m.szelaszkiewicz.pietrzyk@poznan.praca.gov.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -