Numer oferty: StPr/23/0071
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Dr. Tadeusza Podbielskiego 2, 66-300 Międzyrzecz, powiat: międzyrzecki, woj: lubuskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: odpowiada za organizację pracy i proces produkcji posiłków, kieruje praca podległego personelu, kieruje procesem sporzadzania szerokiego asortymentu posiłków z różnych grupsurowców i produktów, z uwzględnieniem diet oraz zastosowaniem technik i metod zgodnych z procedurami i zasadami sztuki kulinarnej
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 0.5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.02.2023
Wynagrodzenie brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie zawodowe
- wyższe (w tym licencjat)
- zasadnicze zawodowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: dla kierownika kuchni: wyksztalcenie wyższe lub średnie o odpowiednim profilu umozliwiającym wykonywanie zadań na stanowisku, staz pracy nie wymagany;
szef kuchni: wykształcenie zasadnicze zawodowe i tytuł mistrza, staz pracy 4 lata;
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Dom Pomocy Społecznej Międzyrzecz
NIP: 5961057400
REGON: 210234824
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Dr. Tadeusza Podbielskiego 2, 66-300 Międzyrzecz, powiat: międzyrzecki, woj: lubuskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Anna Chmurzyńska
Nr telefonu: 95 741 1792
E-mail: dps@dpsmiedzyrzecz.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV, potwierdzenie doświadczenia zawodowego, dokumenty potwierdzające posiadanie określonego wykształcenia i posiadanego tytułu mistrza
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail