Data dodania: 2023-01-23
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Pracodawca: STADNINA KONI KUROZWĘKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: zootechnik, wyższe (w tym licencjat), kierunek: Zootechnika
Numer oferty: StPr/23/0037
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 28-225 Kotuszów 100, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Bezpośredni nadzór nad stadem bydła mlecznego,
Dbałość o stan zdrowotny stada,
Nadzór nad żywieniem w oparciu o kontakt z doradcą żywieniowym,
Zamawianie i gospodarka paszami,
Prowadzenie dokumentacji: zawodowo-hodowlanej, związanej z obrotem zwierząt (ARiMR)
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.02.2023
Wynagrodzenie brutto: od 6 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: inżynier zootechniki
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: TAK
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, kierunek: zootechnik
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: Zootechnika
Uprawnienia:
- znajomość problematyki z zakresu hodowli bydła mlecznego
- obsługa hali udojowej
- uprawnienia do inseminacji
Pozostałe wymagania
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: STADNINA KONI KUROZWĘKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 8660003026
REGON: 83023219100000
Krótki opis działalności gospodarczej: hodowla zarodowa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Kościelna 12, 28-200 Kurozwęki, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Kamila Sajur-Grabka
Nr telefonu: 15 866 72 79
E-mail: stadnina@stadninakoni.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail