Numer oferty: StPr/23/0027
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Stefana Batorego 10 a, 05-870 Błonie, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za: przygotowywanie posiłków , obsługę kasy fiskalnej, przyjmowanie dostaw, szykowanie cateringu, dbanie o stanowisko pracy.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 23.01.2023
Data zakończenia: 22.04.2023
Wynagrodzenie brutto: od 4 200 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- gotowanie
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: 5 miesięcy doświadczenia na stanowisku kucharz
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SODEXO POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 1180038498
REGON: 010275657
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Dominika Przysowa
Nr telefonu: 600-988-522
E-mail: dominika.przysowa@sodexo.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail